AMENDED AGENDA:

11/18/21 Upon Motion by Board Chair Coryell to Amend the Agenda to add an Exec Session for Safety & Security, seconded by Member Jeffrey, the Motion passed by unanimous vote.



MEETING AGENDA - Colorado Skies Academy

Any public records relating to an agenda item for an open session of the Board which are distributed to all, or a majority of all of the Board members shall be available for public inspection at the main office of the school between 9:00 am and 3:30 pm.

Meeting

Meeting Date Thursday, November 18, 2021

Start Time 5:30 PM End Time 7:30 PM (MST)

Location Colorado SKIES Academy

13025 Wings Way, Englewood, CO 80112 Zoom Meeting: https://zoom.us/j/7724665686

Meeting ID: 772 466 5686 Dial in Number: 1-669-900-6833

Purpose Regular scheduled meeting

Agenda

1. Opening Items

1.1.	Call The	Meeting	Tο	Order	&	Welcome	Board Cha

Board Chair Christa Coryell / 3 min. (5:30 PM - 5:33 PM)

CSA Mission Statement: Colorado SKIES Academy (CSA) provides a high-quality educational program that
will prepare young people for advanced education and careers in the aviation and aerospace industries.
Utilizing a rigorous project-based learning methodology, CSA will provide a high-quality STEAM (Science,
Technology, Engineering, Arts/Design, and Mathematics) middle school education for students in grades 6-

1.2. Roll Call	Board Chair Christa Coryell / 2 min. (5:33 PM - 5:35 PM)
1.3. Approve Agenda	Board Chair Christa Coryell / 2 min. (5:35 PM - 5:37 PM)
1.4. Approve 10/28/21 Board Meeting Minutes	Board Chair Christa Coryell / 2 min. (5:37 PM - 5:39 PM)
Documents • Minutes-10-28-21.pdf	

2. Public Comments

2.1. Comments

Board Chair Christa Coryell / 10 min. (5:39 PM - 5:49 PM)

• Public comments can be permitted. Maintaining order and a professional environment while the public is respectfully heard protects the board's ability to efficiently accomplish the public's business.

3. School Presentations

3.1. DreamUp to Space Program - Honoring School Director Anne Wodetzki / 15 min. (5:49 PM - 6:04 PM) Participating Learners



3.2. Facilitator Curriculum Moment Presentation by Matt Pelucacci

School Director Anne Wodetzki / 10 min. (6:04 PM - 6:14 PM)

3.3. Enrollment Count Process by Bri Jones School Director Anne Wodetzki / 10 min. (6:14 PM - 6:24 PM)

4. Service Provider - Maker Learning Network

4.1. Service Provider Presentation by Outreach & Communication Dept.

Julie Halliday / 5 min. (6:24 PM - 6:29 PM)

Discussion And Communication Items

5.1. Financial Report

Jason Guerrero / 10 min. (6:29 PM - 6:39 PM)

Documents

• Financial Report-September 2021_GandG.pdf

5.2. Curriculum Request

Board Chair Christa Coryell / 5 min. (6:39 PM - 6:44 PM)

5.3. Committee Reports

Board Chair Christa Coryell / 15 min. (6:44 PM - 6:59 PM)

- Executive Committee
- Capital Campaign Committee
- Outreach Committee
- · Facilities Committee
- · Safety and Security Committee
- Board Development Committee
- School Accountability Committee

5.4. Director Report

School Director Anne Wodetzki / 30 min. (6:59 PM - 7:29 PM)

Documents

• School Director's Report November 18, 2021.docx.pdf

6. Closing Items

6.1. Board Comments	Board Chair Christa Coryell / 10 min. (7:29 PM - 7:39 PM)
6.2. Next Meeting Date • December 16, 2021	Board Chair Christa Coryell / 2 min. (7:39 PM - 7:41 PM)
6.3. Adjournment	Board Chair Christa Coryell / 2 min. (7:41 PM - 7:43 PM)